Att betta på golf

To bet on golfOm du är golf-fantast och vill höja spänningen lite ytterligare när du ser på tävlingarna kan du börja betta på dem. Du kan betta på det mesta som rör golf och dess turneringar och evenemang, exempelvis LPGA touren och PGA. Varför inte betta på vem som ska bli nästa vinnare i Majors, eller vem som kommer segra i Ryder Cup? Lägg ett bet på om Rory Mcllroy kommer att träffa fairway på utslaget. Oavsett vad du väljer att satsa pengar på när det kommer till golf-betting kommer garanterat tour-tävlingarna att bli mycket mer spännande.

Var ska man spela?

Det finns många betting-siter på nätet idag. Många av dem är kombinerade med nätcasinon men det finns även sidor som har satsat enbart på betting inom golf. Vilken sida som passar just dig bäst beror lite på vad du eftersöker. En fördel är om sidan live-streamar tävlingen samtidigt, så att du även kan lägga bets på olika händelser under tävlingens gång.
Du kan även titta på vilka olika välkomstbonusar som erbjuds när du går in på en sida. Om du hittar en generös sådan så kan du prova på denna härliga underhållning utan att behöva lägga ut pengar ur egen ficka. Dock bör du vara uppmärksam på vilka omsättningskrav de har för bonusen. Sen är det bara att börja spela.

Läs mer här:

www.thegamer.eu/sv

Vad kan man betta på?

Precis som med andra sporter så kan du betta inom golfen på olika händelser. Det kan vara hur de olika slagen faller ut som birdie eller hole-in-one och självklart kan du också betta på den som du tror kommer att gå som segrare ur en PGA-tävling. Du kan även satsa på om någons utslag kommer landa på fairway eller inte. Det finns många möjligheter, och hänger du med under spelets gång kommer ständigt nya betting-möjligheter att öppnas upp.

Detta är ett sätt att göra spelet golf ännu mer spännande och vem vet, vinner du kanske du själv står i publiken under nästa internationella turnering!